Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt


för länge sen...

För länge sen så hade jag inte tagit detta som jag tar i dag ,som om jag hade så mycket att ge,men stenar ha inte så mycket att ge.För länge sen så hade jag kunnat ge dej något som du ville ha,men jag inget ha att ge .bara att ta....ta dej ska jag för att jag ska ha dej,för du alltid ska förbli min.




Fri vers av isa Larsson
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-04-02 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson