Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där jävla gud....


groda eller snigel...

Va ,du ska inte se ut som en groda eller gillar du skogen! ja då ska du nog va en snigel men ha du tänkt så längt de blir för den å gå å hur mycket tid de tar av den,skulle dö under ett träd som va svart å vit å sjukt av sniglar som äter av den döda jord som du ska rutna i .så jävulen få ta ner solen å gräva ner den så helvetet inte kryper upp ur jorden å dödar änglarna så vingar snöar från himmlen å bäddar oss som dött av hat eller kärlek....den där jävla Gud vem fan är han?? någon jävulen tar över när han ha ork å tid,vad vet du.....




Fri vers av isa Larsson
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-04-02 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson