Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ånej


En dans mot taggarna



jag tippar lite från kärleken
när du låter sådär

för himmelen är
bortblåst och jag
ser nu

jag ser
alla misstag
som etsat sig fast
under hjärtat

och tro mig
jag överlever knappt
mitt eget samvete

så älskling
förstå att min värld
bara lyser när
din gör det

annars
























kan livet kvitta







































Fri vers av sötsnö
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-04-02 13:45



Bookmark and Share


  *Camilla*
Fin :)
2007-04-02

  Lars Granlöf
Men fast de kvittar så ska de levas. Annrs så kan de ju inte vända.
2007-04-02

  Mackan
underbart
och jag känner verkligen vad du menar
2007-04-02

  sockerspöket
Så vemodig och smärtsam. Och så himla vacker!
2007-04-02

  devilsangel
Den kärleken...Mycket fint skrivet, från hjärtat...
2007-04-02

    hymerito
Oj, det var det finaste jag läst på länge!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö