Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad solljuset kan upplyfta själen!


Solen

 

Värmande, lysande
livgivande
lockar fram grönskan
ur den kalla jorden
ger sin värme
generöst flödande

Solljus
värmer våra frusna själar och sinnen
jagar bort mörkret och kylan
vi får liv igen




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-04-02 17:46



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja vi får liv igen - nya krafter att spara för att ha i den kommande mörka tiden - en underbart befriande dikt!!!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp