Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men kaffe


Latte....

jo jag ha haft den lukten till min förfogan många gånger.....å tagit med dej den ha du oxå gjort ,men de gör inge ta den gör inge ,jag kan få en ny,men de kostar .....kostar inte så mycket .Vem ha sagt att hon vill ha den då .Jag vet vad hon vill ha ..men de sa du inget om .....nä skulle jag ge då till dej som ändå inte förstår va de va .....till jag kräktes.Kaffe jag älskar men latte e bäst...




Fri vers av isa Larsson
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-04-02 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson