Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tar sin tid att finna sina egan gränser....


Gränser


Jag har vandrat
omkring

utan gränser i tiden

trampat på samma
mark

Med vindens makt
och jordens
välbefinnande

känner jag mig
nyvaken

men skör som
en nyplockad
blomma

jag har nu landat
från ett kaos
där gränserna
suddades ut

Ett frågetecken
som flytt sin
smärta från
ett förflutet

byggt på en lögn
en hemlighet
bland många

Ser jag mig nu
landa

På min egen jord
kan jag sakta möta
tillvaron

Med nya redskap
finner jag ro.







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-04-02 19:59



Bookmark and Share


  PetraSally
hjärtliga gratulationer om du känner at du kommit ur en tunnel - för det är så jag känner det när ag läser denna fina dkt!
varma hälsningar
2007-04-03

    Bodil Sandberg
Ja det tar onekligen tid...men finner man dem en gång...ja då blir man såpass bekväm att man inte går utanför dem igen...sett ur min synvinkel...det är jättevacker poesi det här!!!!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg