Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det slog mig


Krosskador

Går jag runt och hämnas på världen för vad du gjorde mig? Utövar jag min egen småskaliga sadism på de människor som är naiva nog att älska mig, liksom du en gång utövade din sadism på mig. Skadar vi dem som betyder mindre, i ett försök att utplåna den smärta den som betyder mest har åsamkat oss?




Övriga genrer av Attimi
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-04-02 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi