Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad spelar det för roll?

 

 

 

 

Vad spelar det för roll om jag är blond eller mörk?

Om jag bor i Kålltorp eller Hisingen?

Om jag bor i lägenhet eller slott?

Vad spelar det för roll om jag äter spenat till middag eller makaroner?

Vad spelar det för roll om jag är ute eller inne?

Om jag har en Mercedes eller Bmw?

Eller om jag har en Toyota eller Saab?

Skit samma?

Vad spelar det för roll om jag är gift eller sambo singel eller särbo?

Vad spelar det för roll om jag har rosa,röda,gröna,lila,svarta,vita,oranga,blåa ,beiga,gula eller bruna kläder på mig?

Vad spelar det för roll om jag är tjej eller kille?

Svart,röd,vit, eller brun?

Vad spelar det för roll om jag tittar på rapport eller Prison Break?

Läser dagbladet eller aftonbladet?

Visst alla människor väljer sina favoriter inom sina områden därför att alla är unika och gör sina egna unika val. Men skulle inte världen vara mycket roligare om vi var mera unika vågade sticka ut och inte härma varann jämföra oss med varann?

Jag gillar inte Opera

Jag gillar inte lever

Jag gillar inte grannar

Jag gillar inte höga ljud

jag gillar inte stim och stoj

Jag gillar inte mycket men jag är ju unik i DET

Jag gillar mina vänner

Min katt

Viss mat vissa kläder

Sen är jag ganska begränsad

Jag är svårimponerad

Jag har svårt att tycka om och förstå vissa saker så är det bara

 

 




Övriga genrer av Porslinsdockan
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-04-02 21:59



Bookmark and Share


  "Silver"
Nej vad spelar det för roll, så länge man själv är lycklig med sina val? Väl ordat! :)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan