Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Grackle


Det finns en kråka här i trakten
som tydligen kallas Grackle
han är sotsvart och hans lockrop
låter som en rostig cykelpump
som sakta fylls upp tills han sätter i halsen
ja det går helt enkelt inte att förklara
men ni kanske kan ana varför jag känner empati

hur som helst igår lyfte Mr Grackle
på näbben sin så högt han kunde
sträckte ut vingarna tvenne
och sprang runt sin hona som en stolle
och jag tänkte med en smula självironi
att ja så kan det ju ofta bli för oss kåta herrar
i allra största allmänhet




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-04-03 11:14



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Roligt och insiktsfullt.
2007-04-08

  Gawain
Naturen är bra lustig. Gillar dina betraktelser av den mäktiga fågeln, hur han är både stolt mystisk och komisk på samma gång. Bra slutkläm :)
2007-04-03

  VITRIOL
Den här var ju j-ligt rolig, asså. Bokmärkes. Helt underbar.
2007-04-03

  KonstigaKatter
*skrattar med empati*
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist