Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är viktigt!


Hoppet

Vi vandrar genom livets irrvägar
Letar efter vägen som skall föra oss hem.
En del blir vägledda av Herren i skyn
Andra följer hin håle till det mörkaste hål.

Våga hitta din väg trots alla hinder
Låt kärleken leda dig, dit där den bär.
Det kanske blir i armod och nöd
Utan både guld och glamour.

Men!

Jag har sett kärleken när den är god
Jag har sett den när den är ond
Mitt liv vill jag ge den, för den är vårat hopp
När den ej finns, vad är då allt värt?

Inget!

När den finns i mitt hjärta, då äger jag allt!
Vad mer kan jag begära?

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-04-03




Fri vers av HerrP
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:19



Bookmark and Share


  Daniela Linder
Man kan faktiskt inte begära så mkt mer än så. bättre satsa och vinna än få runt och vara rädd.
Bra skrivet. tankevärt.
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP