Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Salt är en MYCKET viktig beståndsdel i våra liv!


Jordens Salt

I din famn vill jag vara
Tills tiden tar slut
Känna Din värme!
Känna Din själ!

Jag vill att Du rör mig
Jag vill röra Dig med
Känna Din hand i min
Min hand i din!

När morgonen kommer vill jag kyssa din själ
Beröra Ditt inre så kroppen blir vild.
Möta solen med våra sömndruckna leenden.
Ta världen till oss och jubla i kör!

Jag älskar Dig Eva!
Du är mitt allt!
Du får mig att leva!
Du är jordens salt!

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-04-03




Fri vers av HerrP
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP