Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked i repris

Sa gar du slutligen, eller sa slutligt det nu kan vara när det gäller dig och mig, vi som är mästare pa repriser. Det har blivit sa ofta nu under de senaste aren att vi, för att ha rätt att grata en aning pa varandras bekostnad, börjat säga adjö utan nagot kanske pa slutet. Aldrig har blivit modeordet som rättfärdigar nagra veckors sejour pa botten av havet, da vi slickar sar och aterfinner förlorad riktning innan vi krockar igen.




Övriga genrer av Attimi
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi