Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasjuk

 

 

Jag mötte en ängel inatt

Hon log

la sen upp ett

mjukt skratt

 

Sa att mot avundsjuka

finns ingen bot

Men mot min lycka

var den ej något hot

 

De kommer själva att förtäras

av sina egna svarta tankar

De bör heller ej föräras

av att jag i dysterstråket vankar

 

Så med nyströdda 

änglakristaller i mitt hår

Fortsätter min vandring

i lyckans spår 




Fri vers av nettizen
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-04 06:35



Bookmark and Share


    Lindizz
åh....vilken fin...helt underbar.
2007-04-04

    ej medlem längre
Jantelagen är inte död tyvärr!
Upp med hakan och traska på
mot dina mål! :-))))
Väldigt bra skrivet!
2007-04-04

  minette
du skriver så vackert,,underbart o få läsa ,tack
2007-04-04

  Ronny Berk
klokorden som sitter fin som motgift mot negativa tankar..lycka på
2007-04-04

    sunnanvind
Oh...Vilken söt! Jättesöt! Den vill jag ha så jag bokmärker! Tack!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen