Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stadens gift

 

till biltrafikens dån

bland ljus utav neon

i hus med radon

utsläpp av freon

och marknära ozon

kläder av nylon

tillvaron monoton

människor som fån

med sin mobiltelefon

mot naturen ett hån

skriker jag i megafon

att jag måste härifrån

 

 




Fri vers av Vipe
Läst 713 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vipe
Vipe