Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatter

Likt suddiga
reflektioner
från skärvorna
av krossat
spegelglas

splittrade
tankar

flimrar
irrar

låter sig
inte bli
fångade




Fri vers av Pica pica
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-01-31 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica