Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har väll alla känt oss sådär hopplöst och förskräckligt svikna när vi var barn.


Fiskelycka

Du sa ni skulle ut och fiska
Hon trodde ditt ord
Ryggsäcken packad, hon viska
Kom, vi går!

Kvällen innan var det nått ni sakna
Så hon letade fram era spön
Försöker få dig att vakna
Borstar ditt hår

Dom andra åkte och bada
men hon väntar på dig
Springer bort till en lada
Räknar skråmor o sår

Du sa att ni skulle ut och fiska
Hon trodde ditt ord
Men hon orkar inte längre viska
Hon skriker allt hon förmår

Du sa vi skulle ut och fiska
Jag trodde ditt ord
Pappa vakna, jag vill fiska
Kom pappa, nu pappa, kom!




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 681 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors