Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynna låten i mitt öra, sötnos, jag fryser igen

 






Det var som ett sånt där fint avslut
som inte många egentligen får,
men som vi fick
efter alla danser som vi dansat.

Och det var som den där melodin
som du alltid nynnade i mitt öra
dom där frusna kvällarna
när jag inte kunde sova.

Kanske vi inte kan få en stjärna att
tändas på nytt, men vi kan
få den att falla så att någon
kan se på den och önska sig något.

Visst vore det värt det,
att få hålla varandra i handen
medans den sista stjärnan slocknar.

Vi har kanske inte svävat på
molnen,älskling
Men vi har dansat på ängarna
tillsammans med älvorna

Och om du bara kunde nynna
din låt nu, för jag fryser igen
kanske vi kan få dansa oss en
sista dans,

innan ännu en stjärna faller













Övriga genrer av *Camilla*
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-04-04 19:05



Bookmark and Share


  Lovesick
underbart vacker honey :*
2007-04-05

    Bodil Sandberg
Den här dikten är som varmrökt lax...som cheescake ...som fralla o kaffe på môran...som chokladpudding med grädde...som dajmglass...halvsmältandes i gommen...TACK
2007-04-04

    ej medlem längre
Otroligt vackert skriven text!
Farväl betyder inte slutet, det är en ny början...*L*
2007-04-04

  A little poem
så fin!
En bra beskrivning på
att kärlek inte alltid är så perfekt,
men ändå är bra och fin på sitt sätt
2007-04-04

    sötsnö
gud så vacker!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*