Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påskefesten.


Mod påsken.

Mod påsken
det går
hvor æg
skal males
til pynt
de skal bruges
til sidst
de skal spises
en rigtig påskefest.




Fri vers av flemming rasmussen
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-04-04 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussen
flemming rasmussen