Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spärrvakten

Det finns en spärr i mitt bröst
och en vakt som vägrar släppa in mig

Han är bastant som en vägg
och han småflinar åt mig
varje gång jag fösöker smita in

Han tycker nog mina försök är tafatta
men vad annat kan de bli
när jag saknar mitt hjärta
som vilar där inne




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-04-04 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg