Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkersommar, vinterljus

En röd skugga mot en svart griffeltavla
Små vilsna droppar av ensamhet
Hoppet faller från de mossbeklädda taken
Ner mot snödrivorna
Men solen sken
Jag gav min jacka till en våg
Och såg dig försvinna ner i djupet
Sedan såg jag bara det svarta ljuset
En fyrverkeripjäs i mitt hjärta




Fri vers av Nefele
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-04-07 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nefele