Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord


Visst

var det längesen

sist



Men

det känns ändå som

igår



Minns

när det bara var

vi



Mot

en helt annan

värld



När

ord var mer som

tankar



Jag

kan inte minnas hur det

började



Jag

kan inte tänka att det kan ta

slut



Kan

bara säga att jag älskar

dig






Fri vers av Nefele
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-04-10 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nefele