Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon satt där i sin vrå och såg ut över den lilla ängen, Hon, Lilla Grå med det långa håret och den sköra kroppen. Hon som såg allting i sagofärger och ängladun. Men hon gick sin väg. Och nu kan jag inte hitta henne igen... Därför blir allting jag skriver


Saknad

Egentligen vet jag ju
att du inte är kvar,
att doften i rummet
bara är en svag förnimmelse
av det som varit,
och att orden som dansade
över vita papper
bara var bläck, smetad
med darriga händer


Egentligen vet jag ju
att ingenting finns kvar
inspirationen, texterna
har blivit till aska
efter din glöd
efter din passion
efter din otröttliga längtan
liksom hjärtat du lämnade
vid muren den gången


Egentligen vet jag ju
att skriken om nätterna
bara är en reaktion
på att du inte längre
är här hos mig,
att orden som var våra
försvann med dig,
att musiken vi dansade till
dog i din frånvaro


Egentligen vet jag ju
att det här inte är slutet
men jag vet också
att mina ord aldrig kommer
att vara så vackra
som när du var här





Fri vers av Nefele
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 17:26



Bookmark and Share


  Zmultron
älskar denna vet inte varför men den är som om du tar min kännslor och skriver vad jag känner
älskar dig saknar dig i massor kram
2007-06-28

  Jannike
Så vackert.. det skär till lite i hjärtat när du beskriver din saknad på ett sätt som verkligen får en att förstå.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Nefele