Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvals

Lämnar en kyss på ett tegeltak
och vandrar vidare mot mig själv
Frågar en gammal tidning som vilar på en bänk
Han visste inte var man kan dansa vals
Tårar färgar marken vackert rött
Likt en bädd av rosor
Kronblad som man kan dansa på
Väckt av en orkan som knackar på min axel
Niger artigt
Ett fnitter dör bort i den dånande musiken
Nattklubb
Lämnar skuggan utanför
Här ska dansas vals




Fri vers av Nefele
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-04-06 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nefele