Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern sagoprinsessa

En sagolik saga är sann perfektion.
Prinsens prinsessa i midnattskanal
Oskuldsfullt vit, lockande lockar.
Skamsen skam i bröllopsvals.

En sagolik saga är precis vad det är
ty tiaraprytt huvud hålls högt

En perfekt perfektion är en oskriven saga.
En omålad duk på ett franskt galleri.
En offentlig hemlighet, tisslande talarstol.
Katastofal katastof i ett paradis.

En perfekt perfektion är precis vad det är
Men kanske är det blott en saga




Fri vers av Nefele
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-04-06 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nefele