Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslig för hårda klanger

 

Dina ord spelar falskt
på mina strängar
och får mig att tänka
tankar jag inte vill ha

som

jag duger inte

nu

tänker jag bevara
min egen stämning




Fri vers av Rachel Roth
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-04-05 10:18



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Tycker om... talande bild som väl beskriver hur lätt vi påverkas...
2007-04-05

  thyra
Du duger (inget falskt påstående) :) och det gör din text också!
Känslig och fin!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth