Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hjälper inga ord.....


Vägen ur

Vägen ur
är en fråga om tid
en fråga om förtroende
- trust
och tröst
om att våga tro igen
på livet
på sig själv
på sitt liv
på sitt värde
på människans värde
på andra

så låt mig vara
och bara håll om mig




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-04-05 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg