Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let us leave from this torturous land..


I’m sick of writing every
song about you
You steal my heart and curse
under your breath
Grab my hand and take me
away from this torturous land..




Fri vers av mizzW
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-04-08 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW