En del av "senryustafetten"... första strofen av Anders P.

川柳 - senryu iii

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "senryustafetten"... första strofen av Anders P.

川柳 - senryu iii




Utan ord


~~~i
~ din närvaro ~

~~huvudet på ditt bröst

 

~~~känn på sanningen

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 701 gånger
Publicerad 2007-04-05 13:13



Bookmark and Share


    Sulma
Fint... Men du får väldigt gärna förklara vad Senryu, och de andra, liknande formerna är. Haiku vet jag (*typ*) vad det är... :)
2007-04-09

  Sanningsägaren VIP
Vackert!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer