Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bro för freden


Stjärna från främmande land

Du min kung
Jag din drottning

Vi möts i kalla nord
utan skyddsnät

ögon färgar livsrummet
klart blått
mörkt brunt

Mjuka munnar kysser
liv i livet

Liv som söker evighetens
fred
över alla gränser

Kärleken förmår inte styras
gränser är till för att besegras
broar skall byggas
mellan folk

Varje möte är en bro för freden




Fri vers av KristinaE
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-04-05 18:58



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ett \"brobyggande\" väl värd lovord. Mycket poetiskt och med ett bildspråk som ger mig sköna associationer.
En bro att färdas över när mörket långsamt faller.
Kramiz
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE