Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare...


lever i livets besynnerliga påsktid
alltid åter till början
ensamhetens vilsamma återkommande

igen är jag där
om och om igen

speciellt nu när allt är annorlunda

lever i livets eviga påsktid
tomrum fyller tomrum
med kärlekens röda låga

delande av livets frukter
tillsammans

orka vara i det stora glada
alltid
gå inte vilse mot demonernas
tysta gravkammare

leende skrattar jag i vilsam tystnad




Fri vers av KristinaE
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-04-05 19:40



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vilsamt vacker. Gillade mycket.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE