Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns våra skrattande ögonfransar


färgerna aldrig
så starka


som när någon just kommit

eller just gått


det är först efteråt
sorgen blir genomskinlig
















Fri vers av Alfie M
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-06 06:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den genomskinliga sorgen blottar starka färger... ord av vemod..
men vackra i texten.. ja...
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M