En del av "haikustafetten"... första strofen av Anders P.

俳句 haiku - vi

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "haikustafetten"... första strofen av Anders P.

俳句 haiku - vi




Under norrsken


~~~ i norrländsk sommar

~ älskar man morgon o natt

~~~ ~ passar oss perfekt ~




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 1459 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-06 10:03



Bookmark and Share


  Jer
Själv har jag aldrig varit i Norrland,
men än är inte sista ordet sagt!
2009-07-07

  Junitvillingen
Mmm, det är så det är hihi...det vet jag som bor i Midnattsolens rike!;-))
2009-07-07

  Annette Andersson
Vilken underbar haiku! Den innehåller allt jag önskar av en haiku. *bokmärker*
2007-08-15

    wilja
ljuvt! var första ordet som dök upp...
2007-08-09

    Tteresia
Haiku verkar vara din livsluft. Härligt!
2007-07-18

    sunnanvind
Ungarna (4 åringen)säger att det aldrig blir kväll så då behöver man inte sova...
2007-04-11

  Jer
Tack Ammi, tänkte inte på att fenomenet aurora borealis är astronomisk tidsbegränsad i mars-april och september-oktober, utan jag gillar ordet norrsken.
2007-04-06

  * Ammi *
kan man tolka som man vill, men sommar har vi midnattsol och vinter norrsken
fint ändå
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer