Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårdepression


Inte vår än



Än vill jag inte ha vår
än vill jag ha varma brasor
i mitt ombonade hus
i vemodsfyllda skymningskvällar
Inget avslöjande solsken
på mitt bleksiktiga ansikte
Ingen mild västanvind
som vaggar sälgens kvistar
Inga blyga sippor
Inga skrattande måsar
Inga trumpetande tranor
Inga kärlekskranka kattor
Inga glada laxar i porlande bäck
men kanske ändå en välkänd liten drill
från talgoxen




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-04-06 12:05



Bookmark and Share


  om en Siri
Härlig dikt! :D
2007-05-08

    Bim
..ja ibland önskar man att det skall ske i den takt man orkar med.
Hälsn.Bim
2007-04-06

  Lars Granlöf
Vill att du ska vara glad
o ha de bra
så...
2007-04-06

  Anders P VIP
talgoxen kan vara räddningen och hoppet efter en lång vinter, men visst längtar jag tranorna och sipporna ändå.
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors