Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min uppsats om palliativ (lindrande) vård.


Vid gränsen

När framtiden försvinner
stannar tiden
du finner att i grunden är du ensam
Inte ens din kropp är din vän
Kanske vill du vända dig
se dig själv, ditt liv
Kanske törs du inte

Men om jag stannar hos dig
kanske vi kan tro
en stund
att kärleken finns
och förståelsen
människa till människa
Kanske räcker det
Kanske är det just det som räcker




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-04-06 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg