En del av "haikustafetten"... första strofen av Anders P.

俳句 - haiku vii

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "haikustafetten"... första strofen av Anders P.

俳句 - haiku vii




Solkyssar


möter varandra

på livets långa strand
 

kysser vårsolen

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 773 gånger
Publicerad 2007-04-06 19:26



Bookmark and Share


  Myself
gillar \"livets långa strand\",e n skön metafor för vår vandring här på jorden.bra skrivet av er.
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer