Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna kan ej dö.
Namnet känner du nog igen,
trogen vänskap heter den.




Fri vers av fiile
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-04-06 20:56



Bookmark and Share


    Miranda_singer
Gullig! XD
2007-04-07

  Myself
så sant,så sant-klokord på påskakvällen,inte dåligt.
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

fiile