Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron är söta.

Rosor är röda,
violer är blå,
smultron är söta och du lika så!




Fri vers av fiile
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-04-08 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiile