Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friends

Friends are like stars.
You don't always see them.
But you know they are always there. *




Fri vers av fiile
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-04-20 19:53



Bookmark and Share


  prinscess VIP
very nice written
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

fiile