Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A dream.

You are a dream...
you are my dream.
I am the world...
I am your world.




Fri vers av fiile
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-04-08 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiile