Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken.

Du Får Älska Mej,
Du Får Hata Mej,
Men Vad Du Än Gör Skjut Mej Inte I Hjärtat För Där Finns Du..




Fri vers av fiile
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-04-06 21:02



Bookmark and Share


    Miranda_singer
Jag vet nog vem du snackar om!

XD XD
2007-04-07

  Freddis
Bra fiile där fick du till det!
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

fiile