Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat.

Jag skrev ditt namn på min hand, men tvålen tog bort det.. 
Jag skrev ditt namn på sanden, men vattnet tog bort det..
Jag skrev ditt namn på pappret, men det brann upp..
Jag skrev ditt namn i dagboken, men jag tappade bort den..
Jag skrev ditt namn i mitt hjärta,och där kommer det alltid att stå!




Fri vers av fiile
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-05-06 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiile