Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Föredetta

Åhh, älskling
Varför gjorde du så??
Mitt hjärta sa pling
Jag föll för dig då
Jag gav allt jag hade för dig
Dum som jag var
Bara för att du sa att du älskade mig
Och nu står jag här ensam kvar
Aldrig har jag blivit så besviken
Dumma dig
Aldrig ska jag till vår favoritplats gå, viken
Du kan aldrig få tillbaka mig




Fri vers av Vingen
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-04-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingen