Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsbön

 

Jag förenklar mig
genom att klä av
strutsfjädrarna som
misspryder min nacke

genom att fylla 
gapet med natten;
tystnadspärlor
runt  halsen

 böjer mig
i hjärthöjd
med solnedgången

Amen!

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-04-06 23:33



Bookmark and Share


    Bim
..vackert,-orden jag tänker på blir respekt vördnad och ödmjukhet.Påskhälsn.Bim
2007-04-07

  Per Rydberg
Nattnära aftonbön! Vackra bilder. Tack!
2007-04-07

  Eline.P
Hjärtats bön. Innerligt och naket.
I år sammanfaller de större samfundens påskfirande för första gången på länge.....en tanke...
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth