Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag och någon speciel hade en tid tillsammans, vi träffas fortfarande varje. det jag kommer ihåg, är sånt som gör att jag kommer ihåg att jag glömt


jag.doc

Det enda som består

är alla jävla år

som vi hade

som jag glömde

undra var fan de tog vägen




Övriga genrer av Cecilia Johansson
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-04-06 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson