Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IV=Individuella programet (linje på gymnasiet du går om du inte klara betygen)

"Stackars lilla barn"



mamma, mor, morsan, MAMMA!!!

På gatan leker ett barn
 väntar på att bli stort
 så att det slipper gå in
 bara för att mamma ropar

Barnet börjar skolan
 får läxor
 och blir kär
 mamma tjatar
 oh, vad ja hatar pappa

Går till plugget
 leker bimbo
 går i kjol
 målar kinderna rosa
 barnet sumpar provet
 oj, vad mor blev sur
 det är la inte hennes problem?

Föräldrarna skiljer sig
 barnet växer upp
 börjar röka
 super
 landar i ett dike
 någonstanns

Var är flaskan?

Mamma har ringt till mobilen
 letat hos kompisar
 flå't barnet glömde säga
 - Har andra kompisar nu

Morsan bara klagar
 säger du förstör din framtid
 Men va f*n
 -De är la inte hennes liv?

Går på IV
 nesch va f*n
 orka skolan
 så barnet hoppar av

Blir utsländ av Farsan
 har ingen stanns att bo
 Detoxing
 pengarna tog slut
 och så gjorde spriten
  
Barnet har växt upp
 önskar att de aldrig hade gjort det.

vart tog livet vägen


Vart f*n e Mamma???




Fri vers av Cecilia Johansson
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson