Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han & jag

En gång
sen
en gång till
är det då det är
på riktigt?

Så j*vla fin
Men kanske
har det blivit en vana
Anledningen
till att jag saknar dig
är kanske att
det är en ändring
i vardagen
ingen att titta efter
att gömma sig för
att rådna för
när han tittar efter mig
Vill att de ska va du & Jag?

plötsligt
blir det ett problem

Jag ska släppa taget om dig
som jag borde gjort för länge sen
jag ska låta allt vara
undra om det går...?

ska glömma hans bruna ögon nu
som jag borde gjort för länge sen
jag ska sattsa på blåa
undra om hans ögon är bruna...?


ska glömma allt sånt
aldrig mer skriva
i nån blogg nånstanns
"Snacka lit me Fidde o de tjejerna han e me, samtidigt som ja höll lit diskret koll på tingsholms barnen som "råkade" sitta i närheten (strategiskt placerad cissan)"
Då ja låtsas att ingen ska förstå
att tingsholmsbarnen
betyder
han
<'3 han

jag ska släppa all sån skit
aldrig mer
sjunka i hans ögon
när vi för någon sekund
bara glömmer
att vi inte känner varandra

Vad ja vill att det ska vara du & jag

NEJ aldrig mer
ALDRIG

inte för honom
ska aldrig mer
gå iväg med
sjukt dunkande hjärta
bara för att han va där

ALDRIG MER










- Glöm allt jag precis skrev, f*n vad jag vill att det ska vara Han & Jag.
En gång till, bara en, på måndag, ska jag göra något annorlunda, Då ska något vara annorlunda, annars...











Jag ska släppa taget
Jag ska glömma dina bruna ögon
Jag ska glömma allt sånt
Jag ska släppa all sån skit

Är det på riktigt?
Undra om det går...?
Undra om hans ögon är bruna...?
<'3 Han

NEJ ALDRIG
ALDRIG
ALDRIG
MER
aldrig mer
nej aldrig

F*N VA JA VILL ATT DET SKA VARA HAN & JAG




Fri vers av Cecilia Johansson
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-08-22 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson