Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror ni ja e emo?


Små små barn

O någon kalla mig Emo
e va f*n
ber mig visa armarna
bara för att
de e så alla emos gör
skär sig
min blonda lugg
bestämmer tydligen

plötsligt
är inte alla svarta i skallen längre
sen när
vill folk vara som ja?

Ja lyckas på något vis
vara emo
utan den rosa ögonskuggan
o stjärnorna som igentligen
inte har ett skit med emo barn att göra

En något
som tidigare
med samma stil
varit klockren punkare
e nu Emo

små barn
bara för att ni
leker med stilar
så tror ni att ja e
va ni inte vet ett skit om
så j*vla lika e vi inte
Ja har en identitet




Övriga genrer av Cecilia Johansson
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-07-28 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson