Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du min lilla Sk8er boy, this one\'s for ya


saknar

Jag saknar ditt ansikte
när du inte sitter bredvid mig

jag saknar din röst
när jag inte hör den varje dag

jag saknar allt som är du

...Men inte f*n saknar jag
skolan för det




Fri vers av Cecilia Johansson
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-07-10 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson