Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster

Det sägs att blod
är tjockare än vatten

om någon gör ett test
så är det säkert så

men om ni dör imorgon
vem fäller jag mina tårar för?

jag kommer gråta på min systers grav
men jag kommer gråta minst lika mycket
på hennes

När jag gråter
vems axel är det jag använder...?


Det betyder så mycket att veta
om jag behöver prata
svarar du alltid i telefonen

Om jag behövet tröstas
kommer du springande

om jag beter mig som en liten unge
kan du slå mig

du är lika mycket en syster
som hon någonsin varit




Fri vers av Cecilia Johansson
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson