Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste om ett hedersmord


Hennes blodröda hjärta

Hennes blodröda hjärta
i hans händer

Hans rädda hjärta
svart av skam
fick hon bära

Hans tomma blick
och hennes

Hans är makten
och stolheten
i evighet

Var är kärleken
och ödmjukheten

Sök den
Sök alltid den




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-04-07 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg